Навигация > Блог

| Подписаться на RSS

Интересно о программах

Огляд програми Download Master Обзор программы Download Master Огляд програми Download Master. Безкоштовний менеджер завантажень, що дозволяє ефективно управляти процесом завантаження будь-яких типів файлів. Використання багатопоточності забезпечує високу швидкість закачування, а зручне управління категоріями істотно полегшує пошук необхідного файлу. Якщо з'єднання з Інтернетом було втрачено або завантаження перервалася з іншої причини, її легко можна відновити з поточної позиції без втрати вже завантажених даних. Програма працює з більшістю сучасних браузерів . Ви можете завантажити Download Master у відповідному розділі сайту.

отключить OneDrive в Windows 10 Как отключить отправку персональных данных на сервера Microsoft в Windows 10. Как отключить сервис OneDrive в Windows 10 Корпорация Microsoft не стесняется навязывать нам свои сервисы по синхронизации личных данных с серверами Microsoft, которых предостаточно в Windows 10. Если у вас нет желания разглашать свои данные, то эта инструкция для вас.




Возможности программ от Googlechrome

Як користуватися ArtMoney Как пользоваться ArtMoney У цьому огляді ми розповімо вам про те, як користуватися програмою ArtMoney. З її допомогою можна підвищити, знизити або «заморозити» будь-які значення, наприклад, кількість патронів, ігрової валюти або рівень здоров'я. Але дана програма працює тільки з тими іграшками, які встановлені на комп'ютері. В онлайн-іграх вона безсила, так як в цьому випадку числові значення зберігаються на віддалених серверах, до яких ArtMoney не має доступу. Читайте повний огляд на нашому сайті.

инструкци по использованию ccleaner Как пользоваться Ccleaner CCleaner — абсолютно бесплатная программа, предназначение которой это очистка операционной системы от разнообразного мусора и других временных и ненужных файлов, тем самым ускоряя работу вашего компьютера.