Навигация > Блог

| Подписаться на RSS

Интересно о программах

Що таке iTunes? Что такое iTunes? Що таке iTunes? Це безкоштовна програма, за допомогою якої ви зможете впорядкувати свою музику, фільми і книги, швидко їх знаходити і максимально комфортно відтворювати. Крім того за допомогою iTunes можна швидко закачувати потрібні мультимедійні дані на ваш iPad, iPod і iPhone і навпаки. Це не просто просунутий медіа плеєр. Це ще й онлайн магазин, в якому швидко і легко можна купити музику, нові фільми, телепередачі і книги. Читайте повний огляд на нашому сайті.

Як користуватися браузером Opera Как пользоваться браузером Opera Opera - це один з найпопулярніших браузерів у світі. У цьому огляді ви зможете дізнатися як правильно користуватися браузером Опера. Він простий у використанні і дуже швидко відкриває сайти. Дизайн браузера Opera досить лаконічний, але функціональний. У верхній частині вікна знаходяться основні кнопки для управління сторінкою - назад, вперед, оновлення і стартова сторінка. Читайте повну статтю на нашому сайті.




Возможности программ от Googlechrome

записать исо на диск Как записать ISO образ на диск. Представлю здесь три способа, как записать на диск ISO образ (для любого другого файла образа действия будут абсолютно аналогичны): при помощи специализированных программ и стандартными средствами Windows.

Стань ди-джеем, не выходя из дома Как вырезать голос в программе Audacity Лого программы