Навигация > Блог

| Подписаться на RSS

Интересно о программах

Як видалити історію в Google Chrome Как удалить историю в Google Chrome Також як і інші інтернет оглядачі, браузер Google Chrome фіксує інтернет сторінки на які заходить користувач. Їх адреси він зберігає в історії відвідувань. Це зручно, адже при необхідності, можна знайти сайт, який відкривався раніше. Але іноді трапляється ситуація, коли необхідно видалити історію відвідувань сайтів Google Chrome, і тим самим приховати особисту інформацію. Дивіться повний огляд на нашому сайті.

обновление эмулятора pcsx2 Как установить новую версию (релиз) эмулятора PCSX2, не потеряв игровые сохранения и настройки. Появилась новая версия эмулятора PCSX2, и вы решили обновиться. При этом, конечно, хочется все сделать быстро и максимально просто. Так, что бы и сохранения (сэйвы) игрушек перенеслись, и настраивать эмулятор заново не пришлось...




Возможности программ от Googlechrome

Як користуватися Daemon Tools Как пользоваться Daemon Tools Daemon Tools - Це спеціальна програма, яка допомагає монтувати образ диска і створювати віртуальні приводи на вашому комп'ютері. Такого роду програми стають все більш затребуваними, адже сьогодні все більше і більше інформації передається в інтернеті у вигляді віртуальних дисків. І звичайно, ці диски потрібно правильно встановити на свій комп'ютер. Daemon Tools допомагає впоратися з цим завданням. Читайте повну статтю на нашому сайті.

Что такое торрент? Как качать с торрента? Что такое торрент? Как качать с торрента? Подробнее о процедуре скачивания файлов через торрент.