Навигация > Блог

| Подписаться на RSS

Интересно о программах

Як користуватися ArtMoney Как пользоваться ArtMoney У цьому огляді ми розповімо вам про те, як користуватися програмою ArtMoney. З її допомогою можна підвищити, знизити або «заморозити» будь-які значення, наприклад, кількість патронів, ігрової валюти або рівень здоров'я. Але дана програма працює тільки з тими іграшками, які встановлені на комп'ютері. В онлайн-іграх вона безсила, так як в цьому випадку числові значення зберігаються на віддалених серверах, до яких ArtMoney не має доступу. Читайте повний огляд на нашому сайті.

ТОП Браузери для Windows ТОП Браузеры для Windows Чим більш доступним стає інтернет, тим більш затребувані браузери, які покликані зробити роботу у всесвітній мережі комфортною і приємною. Розглянемо найбільш популярні безкоштовні браузери для Windows. Google Chrome . Безкоштовний браузер, який є найбільш використовуваним в країнах СНД. Це браузер №1 яким користуються близько 30% користувачів Windows. Дивіться повний огляд на нашому сайті.




Возможности программ от Googlechrome

Як користуватися браузером Opera Как пользоваться браузером Opera Opera - це один з найпопулярніших браузерів у світі. У цьому огляді ви зможете дізнатися як правильно користуватися браузером Опера. Він простий у використанні і дуже швидко відкриває сайти. Дизайн браузера Opera досить лаконічний, але функціональний. У верхній частині вікна знаходяться основні кнопки для управління сторінкою - назад, вперед, оновлення і стартова сторінка. Читайте повну статтю на нашому сайті.

удаляем папку виндовс.олд Как удалить папку Windows.old в Windows 10 Если вы вдруг обновили свой Windows версии 7, 8 или 8.1 до Windows 10, то ожидайте того, что ваш диск С пополниться не удаляемой стандартными средствами папкой Windows.old